Meer informatie Onze producten
Wij zijn op zoek naar u!
Bij ons hoeft u geen diploma voor te leggen. U hoeft geen zakelijke achtergrond te hebben. U hoeft geen intellectueel te zijn. Het heeft geen belang of u gewoon huismoeder, vrachtwagenchauffeur, secretaresse, verpleegster, dokter of advocaat bent.
Het geloof in uzelf, uw wil om te slagen en uw enthousiasme om vanuit thuis te werken met uw volledige inzet vormen voor ons de belangrijkste troef. Uw slaagkans ligt in uw eigen handen.

Waarom?
Ons beproefd opleidingssysteem bewijst al jaren zijn nut én succes.
Onze producten werken echt en zijn de beste op de wereldmarkt! Daarvan getuigen meer dan 40 miljoen geregistreerde klanten!

De grootste doelgroep aan wie wij onze producten verdelen is begaan met zijn figuur, zijn gewicht en zijn vitaliteit. Vooral mensen met overgewicht maar ook zij die willen aankomen of aansterken zijn onze klanten. Bovendien zien meer en meer topsporters onze producten als ideale sportvoeding. Verder verkopen wij een complete gamma hoogwaardige cosmetica en huidverzorgingsproducten.
Het concept HERBALIFE wordt verkocht volgens de MLM-verkoopsmethode: Klanten brengen klanten aan en maken nieuwe klanten door mond tot mond reclame. Bovendien maakt u van uw meest gemotiveerde klanten zelf distributeurs waarvoor maandelijks royalty’s aan u worden uitbetaald. Deze royalty’s bezorgen u op lange termijn een vast en ongelimiteerd inkomen.
Productinformatie vindt u op de websites:
www.slimworks.be - www.slimcare.be - www.slimshape.be.
Home : Wie zijn wij? : Hoe werken wij? : Markt : Onze overtuiging : Meer informatie : Kandidaturen